Forside » Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Vi bestræber os på, at sende din ordre så hurtigt som muligt. Har vi din bestilling inden kl. 14.00 på hverdage, sendes den oftest samme dag. Din bestilling sendes dog senest 1-2 hverdage efter ordreafgivelsen. Alle ordre sendes med Post Danmark eller DAO og der tages forbehold for forsinkelser. Den forventede leveringstid vil på pakker til Danmark være mellem 1-5 hverdage. På pakker til udlandet vil den forventede leveringstid være 3-5 hverdage.

Vi sender på nuværende tidspunkt kun til Danmark og øvrige EU-lande. OBS! vi modtager ikke udenlandske betalingskort. Hvis du ønsker at ligge en ordre og ikke har et dansk Dankort/Visa, så kan du betale via bankoverførelse.

Så snart din ordre har forladt vores lager, vil du modtage en e-mail med din faktura og din pakkes individuelle pakkenummer (Post Danmark), så du kan følge den, til den udleveres på din valgte leveringsadresse.

Ved ordreafgivelsen bedes du tage stilling til, hvilken form for levering du ønsker. Vi tilbyder fire forskellige;

  • DAO (pakkeshop nærmest din leveringsadresse): Vælg denne leveringsform, hvis du vil have din ordre sendt til den DAO pakkeshop, som ligger tættest på din leveringsadresse. Denne leveringsform er nyttig, hvis du ikke er hjemme til at modtage din ordre i hverdagene. Du kan se, hvilken pakkeshop der ligger tættest på her. Hvis du vil have ordren sendt til en anden pakkeshop, så angiv venligst dette samt hvilken den skal sendes til, i kommentarfeltet ved ordreafgivelsen. HUSK at indtaste dit mobilnummer, da det bruges i forsendelses øjemed. Fri levering på ordre over 999 kr. 
  • Post Danmark (privat): Vælg denne leveringsform, hvis du vil have din ordre sendt til din hjemmeadresse. Fri levering på ordre over 999 kr.
  • Post Danmark (kun erhvervsadresse): Vælg denne leveringsform, hvis du ønsker at få din ordre sendt til din arbejdsplads. Det kan ofte være en fordel at få sin ordre sendt til sin arbejdsplads (erhvervsadresse), da man således ikke skal ned og hente pakken på posthuset, hvis man ikke er hjemme til at modtage den, og derfor vil man modtage ordren hurtigere. Fri levering på ordre over 999 kr.
  • International: Alle ordre til udenlandske adresser i EU (Sendes gennem Post Danmark). Fri levering på ordre over 1500 kr.

Fragtpriser

Danmark: Hos Perfectlysimple.dk er der fri levering på ordre over 999 kr. På ordre under 999 kr. tillægges et fragt og håndteringsgebyr på 50 kr. ved forsendelse med Post Danmark og 25 kr. ved forsendelse med DAO.

EU: Der er fri levering på ordre over 1500 kr. til udlandet. På ordre under 1500 kr. er fragt og håndteringsgebyret 200 kr.