Logo19. januar 2021

Nye cashmere styles - Nu online

Vi har nu fået de sidste af vinterens styles på shoppen - hele vores nye cashmere serie. Vi har lavet en beanie/hue i to klassiske farve kombinationer. Den ene er sort med en grå indenunder, og den anden er grå med en mørkeblå indenunder. Det smarte ved den her hue er, at du faktisk får fire variationer i en. Den kan bruges som den er, eller man kan ret let skille huerne fra hinanden og bruge dem hver for sig eller man kan bytte om på farverne. Ikke nogen dum ide, hvis vi selv skal sige det ;) Den sort/grå hue findes her og den grå/mørkeblå findes her. Du kan se bloggeren Camille Kaasby-Wang fra Clamour 4 Glamour i den sort/grå kombination lige her. Camille har desunden også lavet en fin anbefaling af cashmere tørklæder, som evt. kan inspirere lidt til ønskelisten ;)

Vores nye tørklæde fås også i en flot off white udgave, men den grå farve er måske mere anvendelig her i vinter månederne. Vi er ret vilde med partisan printet, så derfor har vi også lavet en ny cashmere bluse i samme kvalitet som tørklædet. Derudover har vi lavet en ny stribet cashmere bluse i samme lækre kvalitet og pasform som denne, som har været meget populær. Rullekraven er i en lidt løsere og tykkere kvalitet end den stribede bluse - den har samme pasform og kvalitet som denne. Rullekraven sidder ikke tæt om halsen, men har et ret flot hold, så den ikke falder sammen og derudover er den super let og dejlig varm.

Adventskonkurrence

 

I andledningen af julen afholder vi en adventskonkurrence, hvor man kan vinde en forskellig præmie hver søndag op til jul. Konkurrencerne vil skiftevis blive afholdt på Facebook og på Instagram – Så det kan måske betale sig at holde et vågent øje begge steder ;) Den første konkurrence bliver afholdt på Instagram på søndag! Du kan finde vores Facebook side lige her og vores Instagram lige her

Gratis levering i December og julens bytteregler

Som en ekstra service til vores kunder tilbyder vi fri levering i hele december uanset ordresum :) Ligeledes kan ordre afgivet i december byttes eller returneres til og med 9. januar 2015. Happy shopping! :)

PS i Cover, Femina og Eurowoman

  

I november udgaven af Cover var vores nederdel med leo jaquard vist på deres inspirationsside om mønstermix, hvor det i høj grad handler om at kombinere sit tøj på en ny og alternativ måde, som skaber et visuelt spændende udtryk. Du finder nederdelen lige her

Vores dun jakke har også fået lidt opmærksomhed på det sidste :) I slutningen af oktober var vores armygrønne dun jakke vist i en modeserie, som handler om en af efterårets og vinterens store tendenser, nemlig grøn i alle nuancer. Modeserien hedder "En grøn affære" og er en guide til, at finde lige den nuance af grøn, som klæder læseren, der derved kan se frem til, en vinter med et lidt grønnere syn på livet :)

I det netop udkomne Eurowoman er vores sand farvede dunjakke vist i deres artikel "Da moden blev let som dun", hvor vores dun jakke er fremhævet, som det danske alternativ i lightweight kategorien :) Artiklen handler om dun jakken gennem tiden og at den ikke længere kun er praktisk, men nu har sneget sig ind i gadebilledet på stilfulde kvinder og mænd.

Du kan finde vores dun jakker lige her :)

Følg os på Facebook og Instagram

Line

PERFECTLY SIMPLE APS Egeholms-Ager 4 3250 Gilleleje CVR. 35252916

Afmeld nyhedsbrev