Logo19. januar 2021

Så er foråret endelig kommet! 

Og det betyder nye varer i webshoppen og det fejre vi med søndagsåbent i butikken i Hellerup på søndag d. 2. april mellem 11-16, hvor vi vil byde på smagsprøver på vores franske delikatesser. 

Nye cashmere styles

En af sæsonens nye styles er dette trekantede cashmere tørklæde, som passer perfekt til forårets så småt stigende temperaturer. Du kan komme direkte til tørklæderne på webshoppen ved at trykke på billederne. Eller du kan finde dem gennem dette link. Vi har arbejdet med denne nistrede kvalitet igennem noget tid og førte allerede bluser i henholdsvis den sorte og lysegrå farve, men i andledningen af foråret har vi også tilføjet den flotte himmelblå variant til sortimentet af bluser. Du finder den lige her på vores webshop.

Vi har til foråret også lanceret nogle nye farver af vores bedst sælgende model i pink og bordeaux, så vi nu er oppe på hele 10 farver! Og så har vi fået fyldt vores lager op af den gule farve, som har været udsolgt, lige i tide til påske. 

Men der er endnu flere nyheder på style- og farvefronten som du kan se på vores webshop!

Nye velour puder

Vi har fået ny forsyning af vores populære velour puder - og nu i endnu flere farver og størrelser. Puderne kan nu også ses og bestilles i vores webshop. Se hele udvalget af puder her.

Nye vintagefund

Vi har et stort udvalg af fantastiske vintagefund - Webshoppen er netop blevet opdateret, men vi har endnu flere spændende ting i butikken, og der kommer nyt til hver uge :)

Se et udvalg af vores vintagefund her.

 

De bedste forårshilsner & på gensyn :)

Perfectly Simple

 

Line

PERFECTLY SIMPLE APS Egeholms-Ager 4 3250 Gilleleje CVR. 35252916

Afmeld nyhedsbrev