Logo19. juli 2018

Emily's farvoriter - KONKURRENCE!!!

I samarbejde med bloggeren Emily Salomon afholder vi netop nu en konkurrence over på Emily's blog, hvor en heldig vinder kan fylde indkøbskurven for 2000 kr.! Men du skal skynde dig for konkurrencen løber kun til i morgen fredag, hvor Emily finder en vinder! For at deltage skal du finde din yndlings style på vores hjemmeside og så ligge et link til stylen i kommentarfeltet til Emily's blogindlæg lige her.

Rabatkode

I forbindelse med konkurrencen har vi også 20 % på alle styles på hjemmesiden, hvis du bruger rabatkoden (emilysalomon20) ved ordreafgivelsen, så fratrækkes hele ordren automatisk 20 %. Rabatkoden er aktiv til søndag den 5. oktober kl. 23.59.

Designer forum

 

Vi udstiller i Designer Forum i weekenden! Hvor vi har samlet nogle lærkre prøver, udgående styles og 2. sortering sammen til ekstra fordelagtige priser. Designer Forum holder åbent fredag aften mellem 17-20 til deres VIP-arrangement, som der kan købes billetter til lige her, VIP-billetten gælder til alle tre dage. Lørdag er der åbent mellem 10-17 og søndag mellem 10-16, begge disse dage kan der købes billet i døren. 

Nye styles på shoppen!

På mandag kommer det nogle nye varer online. Det er en grå cashmere bluse med print og et matchende tørklæde, som vi også har i off white. Og en ny pencil nederdel i 2 farver, tone i tone sort og mørke blå med guld mønster.

PS i ELLE

I oktober udgaven af ELLE havde de vist vores fine nederdel med trevler, som har været populær hen over sommeren, hvor den både har været vist i andre blade og hos bloggerne :)

 

Følg os på Facebook og Instagram

Line

PERFECTLY SIMPLE APS Egeholms-Ager 4 3250 Gilleleje CVR. 35252916

Afmeld nyhedsbrev