Logo18. januar 2021

Nu er det snart jul....

Og derfor afholder vi traditionen tro endnu en adventskonkurrence. Konkurrencen vil løbe over de næste 4 weekender. Vi starter ud med 1. advent konkurrencen i morgen kl. 10. De 4 konkurrencer vil alle blive afholdt på Facebook. For at give alle en chance for at deltage, vil konkurrencerne løbe fra fredag kl. 10 til søndag kl. 24. Vinderen offentliggøres den efterfølgende mandag kl. 12. MEN fordi du modtager vores nyhedsbrev er du så heldig, at få alle præmierne at vide på forhånd....

1. Søndag i advent: I den første adventskonkurrence udlodder vi 2 x et valgfrit sæt salt og peber i enten guld, sølv eller kobber. Der vil således være 2 heldige vindere i den først konkurrence. 

2. Søndag i advent: I den anden konkurrence udlodder vi 1 x valgfri nederdel, der er altså frit valg i hele vores sortiment af nederdele, som du kan se lige her. Der tages selvfølgelig forbehold for udsolgte størrelser. 

3. Søndag i advent: I den næstsidste konkurrence udlodder vi 1 x valgfrit cashmere tørklæde, igen med frit valg i hele vores sortiment af tørklæder, som du kan se lige her, samt blandt 5 helt sprit nye cashmere tørklæder, som lander på vores webshop og i butikken i den første uge af december. 

4. Søndag i advent: I den sidste konkurrence inden jul udlodder vi 1 x gavekort til butikken i Hellerup á 1.500 kr., som kan bruges på hele butikkens sortiment.

Vi håber du har lyst til at jule med os over på Facebook... - Du kan finde vores Facebook side her.

Nye varer

I starten af december kommer der lidt flere nye varer hjem. Det drejer sig om 3 nye farver af vores mest sælgende model i farverne på billedet ovenfor; Pink, bordeaux og lyseblå med mørkeblå nister. Derudover kommer der 5 nye cashmere tørklæder. De tre bliver trekantede i vores cashmere kvalitet med nister. Og to aflange, hvoraf det ene bliver i electric blue farven og det andet bliver tofarvet i sort og gråt. Slutteligt supplerer vi de farver, som har været udsolgt. 

Juletilbud på vores cashmere tørklæde med partisan print

Vi kører et juletilbud på vores grå og off white cashmere tørklæde med partisan print. Tørklædet koster normalt 1.399 kr., men er nu sat ned til 999 kr. Du finder tørklæderne lige her; Off white og gråt

 

Nye tiltag på hjemmesiden

Vi har længe kun haft vores tøj på hjemmesiden, men nu er vi begyndt at lægge vores vintage ting i webshoppen. Det er lidt et "work in progress", da det tager lang tid, at få taget og redigeret billeder samt at opdatere vores system bag webshoppen, så det hele fungerer optimalt - men vi arbejder på højtryk og I er meget velkomne til at følge med på interiør delen af webshoppen lige her. Det er vores plan, at alle de ting, vi har i butikken også skal kunne ses/købes på hjemmesiden på sigt - So stay tuned... :) 

 

Line

PERFECTLY SIMPLE APS Egeholms-Ager 4 3250 Gilleleje CVR. 35252916

Afmeld nyhedsbrev