Logo12. december 2018

Velkommen

Så er det blevet tid til vores første nyhedsbrev fra Perfectly Simple. Vi har nu hele vores Pre-Spring 2014 kollektion online, de sidste styles kom på shoppen i midten af januar. Det er vores sweatshirt gruppe, hvor kvaliteten indeholder 10% cashmere, så den er dejlig varm sammenlignet med en almindelige sweatshirt kvalitet. Gruppen indeholder de tre styles på billedet, en sweatshirt med pistol broderi, for at give den lidt kant, en kjole med bomuldsflæse, som giver et fint modspil til den lidt tykkere sweatshitkvalitet og en bomber jakke, som kan bruges som cardigan eller overgangsjakke i foråret. Modellerne findes på shoppen lige her.

Hos Perfectly Simple er vi meget glade for cashmere, som i vores Pre-Spring 2014 kollektion har indgået i alle vores strik, jersey og sweatshirt styles, næsten 100% af kollektionens overdele. Vi har lavet en lille guide til, hvordan du får din cashmere til, at holde sig pæn længst muligt. Du kan finde guiden lige her.

Blog, blogs og bloggere 

Vi har været så heldige, at vi er blevet vist og omtalt på nogle helt fantastiske danske blogs i december og januar. Hver gang en blogger har vist noget fra PS eller omtalt det, så har vi lavet et indlæg på vores egen blog omkring det. Du kan finde vores blog lige her. Derudover informerer vi altid vores facebook følgere, når der er nyt på bloggen eller linker direkte til de enkelte bloggere. Du kan følge os lige her.     

1. Clamour 4 Glamour 2. Emily Salomon 3. Stylejunkie 4. Fredesblog 

Presseomtale

Perfectly Simple er omtalt i den nyeste udgave af IN (februar), hvor vi kort bliver præsenteret, altså hvem vi er og hvad der er ideen bag virksomheden og vores stil. Vi har lavet et blogindlæg omkring omtalen, som du kan finde lige her og ellers kan man investerer i IN i denne måned, dels for at læse om os ;) og dels fordi de præsenterer den kommende sæsons tendenser.

En af forårets store tendenser er blomsterprint og i den forbindelse har Woman valgt, at bruge en af vores nederdele til at illustrere tendensen i en modeserie i deres februar udgave. Du kan finde vores blogindlæg om modeserien lige her. Det er denne nederdel, der er at finde i Woman.

High-Summer 2014

Vi har i 2014 valgt at springe Spring-Summer 2014 kollektionen over og
gå direkte til High-Summer 2014. Det vil sige at vores næste kollektion begynder at komme på shoppen i marts. Når vi har modtaget den fulde kollektion vil vi lave lookbook billederne og de enkelte produktsider som de ser ud på Pre-Spring 2014.
Så indtil da vil vi lægge packshots og tegninger på shoppen i takt med at kollektionen bliver leveret. I mellemtiden kan du glæde dig til en masse silke, monokrom og cashmere tørklæder med print!

Følg os på Facebook og Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Line

PERFECTLY SIMPLE APS Egeholms-Ager 4 3250 Gilleleje CVR. 35252916

Afmeld nyhedsbrev